2013. június 14., péntek

Egyelőre nem lőttünk le senkit- TEK a június 13-ai kilakoltatásnál

DUPLA TÁRAS GÉPFEGYVERREL AZ OTTHONVÉDŐK ELLEN!
"- EGYELŐRE NEM LŐTTÜNK LE SENKIT!"

A demonstrálók részlegesen elérték a céljukat, a nyomásgyakorlással a kilakoltatás végrehajtását felfüggesztették, de sajnos nem állították le. Balogh Bélát a Koppány Csoport vezetőjét előállították.

A kilakoltatásra váró hölgy a Koppány csoport tagja, tavaly már megpróbálták kilakoltatni, akkor azzal fenyegetőzött, hogy hasba szúrja magát, most a gázpalackot nyitotta ki és kész lett volna felrobbantani magát és a házát, ha megkísérlik a kilakoltatást.

A rendőrség tanulva a tegnap előtti esetből (2013.06.11) már hajnali öt órakor elfoglalta és műveleti területté nyilvánította a Béla utca és környéke területét. Mire Otthonvédők odaértünk már az utca két végében kordon várt minket. Mivel nem tudtunk bejutni spontán demonstrációt jelentettünk be és hangosbemondókkal kommentáltuk az eseményeket a túloldalon gyülekező csoportunknak és a lakosság felé.

A megdöbbentő az esetben, hogy a rendőrségi készlentétisek PISZOLYOKKAL felfegyverkezve sorfalat álltak előttünk, majd nem sokkal később 4 GÉPFEGYVERES, maszkos kommandós jelent meg a békés tüntetők ellen.

Forrás: https://www.facebook.com/MMO1944

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése