2013. június 30., vasárnap

11. Az Új Világrend felemelkedése (4. rész)

Tartalom

(Ez a 3. rész folytatása, melyet az archívumból tudtok kikeresni jobb oldalt. Feltétlenül annak a résznek az olvasásával kezdjétek, ugyanis egyszerre két bejegyzést osztottam meg, melyek közvetlenül egymásra épülnek.)
  •  X. A láthatatlan nemesség
  • XI. Összegzés

X. A láthatatlan nemesség


Az ókor folyamán a zsidó arisztokrácia gyakran házasodott össze más népek arisztokráciájával, így gyakori volt a különféle népek dinasztiáinak keveredése egymással. A zsidó királyi vérvonalakban már kezdettől fogva az egyiptomi vérvonalak is megjelentek, ugyanis igen gyakori volt, hogy diplomáciai okok miatt az egyiptomi fáraók lányait vették nőül. Végső soron a népeket vezető nemesség már évezredek óta egymás közt házasodik, ezáltal nagyon gyakori az, hogy egy-egy dinasztia genetikai állománya jelentősen eltér a saját népének genetikai állományától. Ezt a középkori európai uralkodóházak is jól mutatják, gondoljunk csak az Árpád-házra, mely vérvonal utolsó tagjának az érdekházasságok hosszú sorozatának köszönhetően már nem sok köze volt a magyar néphez. Lényegében az emberiség életét a kezdetektől fogva egy szuperkaszt irányítja, mely csakis a saját, illetve más népek elit rétegébe házasodik bele. Az egyetemes világtörténelem nem a népek egymás közötti konfliktusairól szól, hanem a különféle kékvérű dinasztiák egymás elleni családi háborúiról a világuralom megszerzésének az érdekében. Minden vezető családnak más-más szellemi programja, vallása volt, melyek gyakran kerültek összeütközésbe egymással. Ezek azok az összefüggések, melyet a történelemkönyvek soha nem fognak nektek megtanítani! Miért is tanítanák meg, hiszen évezredek óta a nemesség háborúinak alapanyagául mi szolgálunk egyszerű emberek.
Ez már is elvezet bennünket a legfontosabb kérdések egyikéhez. Kik lehetnek azok, akik napjainkra a pénzrendszert felhasználva rabláncon tartják a világ kormányait, ezáltal a teljes emberiséget? A jelenlegi pénzuralmi világrend hierarchiájának csúcsnemessége gondosan elrejti magát az emberek tekintete elől, ami miatt én „láthatatlan nemességnek” A láthatatlan nemesség.jpghívom őket. Igazság szerint egy be nem avatott személy azt sem tudja, hogy ők egyáltalán léteznek. Ezek a beavatott családok kizárólag egymás között házasodnak, bírnak a bankjegykibocsátás jogával, és hatalmas pénzbeli, illetve fizikai vagyonnal rendelkeznek. Spirituális, szellemi és műveltségbeli képességeik kiemelkedőek, számos olyan ismeret és dokumentum birtokában vannak, melyekhez másoknak nincs hozzáférése. Egy zsidó gyökerű szellemi programot valósítanak meg, mely a Kabbalán keresztül az ő hitrendszerüket is képezi. Ezért a „zsidó elit” kifejezés mindenképpen helytálló, ha róluk beszélünk. Vérvonalaikban megtalálható számos régi - többek közt európai - uralkodóház is, így tehát nem teljesen tisztavérű zsidók. Persze semmilyen nép vagy dinasztia nem tisztavérű, még az sem, ami annak gondolja magát.
Napjainkban sokan tévesen arról beszélnek, hogy az egyetemleges zsidó nép rabigába hajtotta az emberiséget. Ők nem tudják szétválasztani a zsidó nemességet a hétköznapi zsidó nemzettől. Nem értik meg azt, hogy semmilyen nép nem azonos az uralkodóival, és semmilyen nép soha nincs beavatva a saját elitjének a törekvéseibe. Ugyanakkor minden vezető réteg felhasználja a saját alattvalóit céljainak megvalósításához a legkülönfélébb módszerek segítségével. Azt gondolom, hogy számos ok közül az egyik oka az antiszemitizmus létének ennek a kérdéskörnek a nem megfelelő megvilágítása, illetve a mély szintű tanulmányozásnak a teljes mellőzése. A zsidó nemesség saját népét tartja minden esetben pajzsként maga előtt, hogy az igazi felelősök mindörökre rejtve maradjanak. Számukra létszükség az antiszemitizmus alacsony arányú jelenléte a társadalomban, így nagyon gyakran ők maguk az okozói a zsidó népet érő pogromoknak. Ennek a ravasz taktikának az alkalmazásával nagyon könnyen be tudják tiltani azt a beszédteret, mellyel rá lehetne mutatni a problémáknak a valódi forrására. Egyszerűen lenácizzák, lefasisztázzák, leantiszemitázzák azokat a kutatókat, akik megkísérlik szélesebb tömegek felé közvetíteni az igazságot. Szándékosan egy kalap alá veszik őket olyan emberekkel, akik tudatlanságukból és primitívségükből fakadó vak gyűlölettől vezérelve szidják az egyetemleges zsidó nemzetet. Ráhúzzák ezen igazságkeresőkre azt, hogy biztosan egy újabb Holocaustot akarnak előidézni, holott ennek épp az ellenkezőjéről van szó. Pontosan azért írom ezt a naplót, hogy a történelem ne ismételhesse meg önmagát, és felnyithassam a hétköznapi zsidó és nem-zsidó emberek szemét a problémák valódi okaira.

XI. Összegzés


A jelenleg és az előző három alkalommal írt bejegyzésem segítségével megpróbáltam megvilágítani a fejünk fölött kiépült pénzuralmi világrendnek a gyökereit. Ezeknek az ismereteknek a hiányával lehetetlen megalkotni a nagy átfogó képet az elmúlt évszázadok eseményeiről. Nem lehet felismerni azt, hogy a világtörténelmet meghatározó kabbalista titkos társaságok milyen céllal és gondolkodásrendszerrel viszik véghez szentnek tartott küldetésüket. Azért, hogy ne vonjatok le téves következtetéseket, szeretném összegezni fejtegetéseimet néhány esetlegesen bennetek felmerülő kérdés megválaszolásának a segítségével.
Minden kabbalista sátánista is egyben? Nem, csupán egy bizonyos beavatási szint elérése után válik tudatosan is azzá. Ezután azt fogja gondolni, hogy jelenleg úgy szolgálja Istent a legjobban, ha az általa teremtett Sátánt segíti.
A sátánizmus modernkori irányzatai a Kabbalában gyökereznek? Legnagyobb részük igen.
Minden zsidó származású ember sátánista? Nem. Csupán egy szűk rétegük, bizonyos beavatott vallási és politikai vezetőik gyakorolják tudatosan ezt az okkult hitrendszert. A saját öntudatlan népüket az exoterikus tanításokon keresztül tartják irányításuk alatt, melynek segítségével felhasználják őket. A zsidó főpapság - akárcsak a katolicizmus fellegvára a Vatikán - mindig el tudja érni, hogy a hívei nekik hódoljanak és betartsák rendeleteiket.
A hétköznapi vallásos zsidó emberek világuralomra törnek? Nem. Fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik körülöttük, ugyanis a zsidó arisztokrácia teljes mértékben manipulálja őket. Azt sem értik, mi oknál fogva üldözte őket minden ország, ahova valaha is bevándoroltak.
Miért van világszerte antiszemitizmus? Azért, mert a zsidó elit hatalomra tör, melyre csupán az adott társadalmak szűkebb rétege szokott ráismerni. Ők viszont leggyakrabban nem tudják a problémák valódi okait beazonosítani, ezért általánosítanak, és szemükben minden zsidó utálat tárgyává válik.
Egy sátánista világkorszakba léptünk? Igen. A médiát felhasználva terjesztik ezt az eszmét az emberek felé generációról-generációra haladva. Az egymással együttműködő nemzetközi elit jó előre megtervezi azokat a társadalmi és kulturális változásokat, melyek az egyes állomásokat jelentik a végcéljuk eléréséhez.
A Kabbala tanításai eredendően sötét érdekeket szolgálnak? Véleményem szerint nem. Így vagy úgy, de ez részben a minket megelőző piramisépítő civilizáció eltorzított szellemi hagyatéka. Bármilyen ismeret és tudás önmagában véve se nem jó, se nem rossz, a felhasználás módja az, ami számít. Az igazság az, hogy évezredekkel ezelőtt a jelenlegi globális elit felmenői vakvágányra siklottak, melyet az egoizmusuk miatt sohasem fognak beismerni, de biztos vagyok benne, hogy a lelkük legmélyén érzik ezt. Napjainkban a zsidó beavatottak sajnos semmi jelét nem mutatják annak, hogy ezen változtatni akarnának. Pedig érdemes lenne elgondolkodniuk, ugyanis rájuk a legnagyobb veszélyt saját maguk jelentik. Csak idő kérdése, hogy egy eltévelyedett ideológiával mikor fogják az egész bolygót – beleértve önmagukat is - megsemmisíteni. Igen furcsa helyzet állt elő, ugyanis ez azt jelenti, hogy bizonyos szempontból nekik is fel kell ébredniük!
A zsidóság elpusztításával megoldható ez a világméretű probléma? Ha te is így látod, mint már előtted jó néhányan jobb, ha inkább magadat pusztítod el! Pontosan ez a fajta személet az, ami az egész emberiséget odajuttatta ahol jelenleg tart. A háttérhatalom is hasonló filozófia szerint éli mindennapjait, mely a cselekedeteiken is nyomot hagy. Mi értelme volna egy ilyen világnézetet, mozgalmat támogatnod? Mit gondolsz, miben lenne más a világ, ha minden országban az ilyen magatartást követő embereket juttatnád hatalomra? Elmondom: semmiben sem. A háttérhatalom esetleges bukása után a világuralomért folytatott harc ismét kirobbanna ezen új hatalmi tömbök között. Ők pedig igen rövid idő leforgása alatt az egész bolygófelszínt a földdel tennék egyenlővé a különféle tömegpusztító fegyverekkel. Akárcsak a világ összes nemzetének, a zsidó népnek is fel kell ébrednie, melyhez mindenképpen idő kell, türelem és segítségnyújtás.
A zsidó elit az ellenséged? Ha feltétlenül barát-ellenség perspektívák mentén szeretnél gondolkodni, akkor ismerd fel, hogy a valódi ellenséged: te saját magad vagy. Az egész emberiség együtt építette fel több ezer év háborúskodás folyamán azt a szörnyűséges szuperstruktúrát, ami napjainkban egyre vészjóslóbb méreteket ölt. Egy megvilágosodott globális civilizáció csak akkor hozható létre és tartható fent, ha előbb a lelki és tudati állapotunk fog magasabb szintre emelkedni. Egyszerűen indulj el a fény felé, fokozatosan csökkentsd az egódat, segíts másokon, találd meg a harmóniát a természettel és az Univerzummal! Ha te nem tudsz megváltozni, hogyan várhatod el másoktól, hogy megtegyék? A zsidó elit ezt a világméretű Kérdések és válaszok.jpgrabszolgaságot anélkül építette fel, hogy közvetlenül a saját kezük által emberek tömegeit ölték volna meg. Minden, ami történt az emberiséggel az elmúlt évszázadok folyamán, csupán az ő manipulációik eredménye volt, melyet a világ népei ostobaságukban és szűklátókörűségükben végrehajtottak. Viszont később látni fogjuk, hogy a tömegek butasága borzalmasan sok emberi életet követelt. Ki tette tehát mindezt? Mi saját magunk. Kivel tettük mindezt? Egymással. A zsidó elit csupán annyit mondott mindvégig a háttérből, hogy „ugorj a kútba”! Mi pedig megtettük, mely által az ő hatalmuk kiteljesedett felettünk. Ki a felelős tehát? Itt az idő a folyamatos kútba ugrálást abbahagyni! Értsd meg, hogy a végzeted szükségszerűen oda vezetett el, hogy a naplómra rábukkanj, mely jelentős sorsfordító erővel fog bírni egész későbbi életedre nézve. Minden történésnek célja van, minden embernek van valami dolga a világban, és semmi sem történik véletlenül. Az általam átadott ismereteknek köszönhetően képes leszel egy magasabb megvilágításból szemlélni a világtörténelem és a politika eseményeit, mely számtalanszor eredményezheti később a te és a családod túlélését. Olyankor gondolj néha rám, és azokra az emberekre, akik töretlen lelki erővel gyűlöletmentesen próbálják mások felé az igazságot közvetíteni az enyémhez hasonló naplók, könyvek, hírportálok írásával, videók szerkesztésével és terjesztésével.
A zsidó elit felelőssé tehető a világuralmi törekvésekért? Az anyatermészetből fakadóan kódolva van az összes élőlénybe a túlélés ösztöne és a másokkal való rivalizálás. Ez tette lehetővé az ember, mint uralkodó faj megjelenését a bolygón a többi állatfaj fölé emelkedve. Azt követően, hogy nagyobb nemzetségekbe és kultúrákba tömörültek a különféle embercsoportok, szükségszerűen egymásnak fordított bennünket állati mivoltunk. Egy evolucionáris harc bontakozott ki közöttünk, és évezredeken keresztül ádázan küzdöttek egymással felmenőink a végső világuralom megszerzésének érdekében. Ezek szerint, ha a zsidó elit felelőssé tehető mindezért, úgy a világ összes valaha volt vezetőrétege is. Semely sem volt jobb, vagy rosszabb náluk ebben a tekintetben. Ha a nemzetközi zsidó vezetők nem ülnének ma a világ trónján, akkor ők lennének egy másik nép arisztokráciájának a szolgái, mint ahogy történelmük során már voltak is. Mikor lesz ennek az értelmetlen pusztításnak vége? Ha majd ezen állati természetünkön felül tudunk emelkedni. Abban biztosak lehetünk, ha ez nem sikerül, csak idő kérdése, és ki fogjuk magunkat pusztítani.
Vannak-e olyan zsidó származású emberek, akik felébredtek és szembefordultak saját vezetésükkel és az ő világnézetükkel? Igen. Fokozatosan nő a számuk, és változásokat szeretnének, mert elegük volt a láthatatlan nemességük hatalmi törekvéseiből, akik pajzsként használják fel őket. Remek tényfeltáró tanulmányokat írnak, sokszor igen mély összefüggéseket feltárva. A háttérhatalom őket „öngyűlölő zsidóknak” nevezi, mivel az antiszemita kifejezés paradox volna velük szemben. Ezek a bátor zsidó emberek a szövetségeseink, de sajnos nagyon óvatosnak kell lenni, ugyanis egy-egy zsidó származású embernél sohasem lehetünk biztosak, hogy nem csak megtéveszt-e bennünket. Ettől függetlenül együtt lehet működni velük, és egy idő elteltével bele lehet látni a lelkükbe, felismerve azt, hogy melyik táborba is tartoznak valójában. Hamar megtapasztalják, hogy egyáltalán nem a gyűlölet vezérel bennünket az irányukba. Közös érdekünk, hogy az együttélésünk során felmerülő problémákra békés megoldást találjunk. A bajok könnyen orvosolhatóak, csupán egy őszinte kommunikációra van szükség egymással szemben.
A zsidó elit ellensége a felébredett/ébredező emberek egyre növekvő tábora? Nem. Az ő ellenségük is saját maguk, hiszen örök természeti törvényektől vezérelve minden életellenes cselekedetükkel szükségszerűen fogják kiváltani az ellenállást saját maguk ellen. Az élet élni akar, ez soha sem lesz másként. A Föld országainak lakosságát szemmel láthatóan nem érdekli, hogy ki vezeti a világot. Az viszont ösztönösen foglalkoztat mindenkit, hogy képességeihez mérten lelkileg, szellemileg, fizikailag fejlődni tudjon, illetve arányaiban véve egy élhető, egészséges, békés, boldog és igazságos világméretű rendszerben éljen, ne pedig egy rabszolgatartó rémuralomban. Egy olyan világban, ahol a különféle kultúrák kölcsönösen tisztelni képesek egymás értékeit és életterét.
Csak zsidó származású emberek hajtják végre a világuralmi törekvéseket? Egyáltalán nem. A zsidó bölcsek rendkívül jó érzékkel képesek felszívni az áldozatul kiszemelt ország szellemi elitjét az általuk létrehozott titkos társaságokba, hogy a hatalmi struktúrájuk részévé váljanak. Számukra csak az a fontos, hogy az ő szellemi programjukat hajtsák végre, és elfogadják a Kabbala világnézetét. Meg fogjuk látni, hogy a titkos társaságaikba a világ számtalan nemzetéből találhatóak tagok, akik kiszolgálják őket. Mindig feltérképezik azt, hogy kiket lehet megvásárolni. Tehát ebből a tekintetből nézve, ha egy áldozatul esett ország népe a felelősöket keresi, a saját nemzete tagjai között is szép számban fog találni helytartókat.
Miért folyik ennyire össze a színfalak mögött zajló politika a vallással? A középkori Európa történelme három valláshatalmi csoportosulás harcán alapult, melyek a következőek: a katolicizmus, az iszlám és a judaizmus. Ezek közös kiindulási alapja a zsidó gyökerű Tóra. A világuralmi törekvéseik ezeknek a vallási erőknek vitathatatlanok, hiszen Vallásháború.jpgugyanannak a szellemi programnak a magjával rendelkeznek. A Pápaság nyíltan és a háttérből, az iszlám nyíltan, a zsidó vallás pedig a háttérből próbálta a befolyási területét növelni. Napjainkban még mindig ez a vallásháború tart, mely most már korokon ível át. Az európai kereszténység a végnapjait éli a kabbalisták több évszázados szellemi hadjáratának köszönhetően. A zsidó arisztokrácia az iszlámra a 20. század folyamán fordította a tekintetét, jelenleg ennek az elpusztítása zajlik. Kevesen tudják, hogy a Pápaság az ókori latin Római Birodalom továbbélése, mely egyáltalán nem bukott meg, mint ahogy azt a történelemkönyvek tanítják. Mind a mai napig a jogrendszerünk is a római jog hatása alatt áll. Ők voltak a középkori Európa egy másik háttérhatalma, akiknek az egész keresztény világ hódolt és adózott. Mára ők már fejet hajtottak a zsidó elit előtt, de ne menjünk ennyire előre az időben.
Ígérem, 1-2 hónapon belül ismét jelentkezem, hogy bemutassam nektek a zsidó elit két legjelentősebb titkos társaságát: a szabadkőművességet és az illuminátus társaságot. Aki szeretné felvenni velem a kapcsolatot, a jobbsávban láthatja az elérhetőségeimet. Köszönöm nektek eddigi megtisztelő figyelmeteket, további kellemes művelődést, ébredezést! 

Forrás: http://nemadjukfel.blog.hu/

1 megjegyzés:

  1. Üdv!

    „1. Bevezetés”-től – „11. Az Új Világrend felemelkedése (4.rész)” című bejegyzéseid nem a saját szellemi munkád, hanem az én írásaim teljes egészében történő átmásolása a naplómból, mely itt található: http://nemadjukfel.blog.hu/ Azzal természetesen semmi baj nincs, hogy átvetted, és te is megosztottad őket az olvasóiddal. A naplómban azonban annyira kértem mindenkit, hogy: „Szerzői jog: A bejegyzéseim, gondolataim szabadon terjeszthetőek és felhasználhatóak, de csak és kizárólag http://nemadjukfel.blog.hu/ forrásmegjelöléssel.” Nyílván, ha a tanulmányaimat ilyen alapossággal elolvastad, akkor ez sem kerülhette el a figyelmedet. Sejtem tisztában vagy azzal, hogy mit is jelent a „szerzői jog”, de természetesen az illem is azt diktálná, hogy feltüntetnéd, honnan származnak ezek az írások. Például, ha én átvenném bármelyik bejegyzésedet, akkor nem a sajátomként tüntetném fel, hanem megjelölném az eredeti forrást.

    További jó munkát!

    VálaszTörlés