2013. június 14., péntek

Chemtrail , avagy mérgező felhők az égen !

Ég bennem a Tudásvágy arról, hogy mit is jelent ez valójában!

A Camtrail azt jelenti hogy NEM utas szállító , hanem erre a célra felszerelt repülőgépekről engednek ki olyan anyagokat amik a HAARP elektromos hullámaival kölcsönhatásban befolyásolják az időjárást.
Tehát nagyobb hőmérsékletet és ezzel aszályt idézhetnek elő vele, vagy éppen ellenkezőleg tehát túlzott csapadékot. Egyik sem jó a mezőgazdaság számára ha rossz évszakban következik be. Nem is beszélve az emberekre gyakorolt hatásáról.
Ezzel országok gazdaságát lehet tönkre tenni, vagy éppen felvirágoztatni. Ha saját országunkra gondolunk akkor sejthető, hogy mi több negatív ráhatás miatt is a rövidebbet húzzuk.

Az ha valaki/k mesterségesen nyúlnak bele az időjárásba semmiképp sem vezethet jóra, főleg, hogy alap esetben SEMMI szükség rá, mert a természet köszöni szépen jól van és kérés/kérdés nélkül ellátná a feladatát ahogy azt tette már évezredeken át eddig is.

Tisztában vagyok azzal, hogy cikk íróként nem rendelkezek kellő tudományos ismerettel ( ami egy hírvivőtől nem is elvárható ) mindennek a bizonyítására, így inkább beszéljenek helyettem mások :




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése