2013. június 29., szombat

3. Ébredj fel! A globalisták célja: az Új Világrend

Csaknem az egész világ el van adósodva, nem csak az államok, de a háztartások nagy többsége is. A Föld majd összes állama megszakítások nélkül államadósságokat fizet a világbankoknak, mely adósságterhek ennek ellenére nőttön-nőnek. Ezek az intézmények modern kori kamatrabszolgaságba taszították a Föld államait, ezáltal az embereket, és olyan pénzszivattyúkat működtetnek, amik a gazdaságokból óriási pénzeket vonnak el. A globális pénzrendszerünk mesterségesen mozdítja elő a pénz elértéktelenedését, az inflációt és a munkanélküliséget is. A világbankok mögött a globalisták állnak, akik drótokon rángatják az emberiséget egy nekik kedvező irányba. A tömegek elszegényedésének egyik fő oka a globális és helyi bankrendszer.
Mayer Amschel Rothschild_2.jpgMayer Amschel Rothschild, a nemzetközi Rothschild bankárcsalád alapítója, így vélekedett: „Adjátok át nekem az irányítást egy nemzet pénze felett, és nem érdekel, ki írja a törvényeiket.” /1/ Elképzelése szerint, aki a bankrendszeren keresztül uralja a pénzrendszert, jóval nagyobb hatalomra tesz szert annál, mintha a törvényhozásban ülne. Baron Nathan Mayer Rothschild, a londoni Rothschild-dinasztia megalapítója is hasonlóképp vélekedett: „Nem érdekel, milyen báb vezeti a Birodalmat Anglia trónján... Az, aki irányítja a pénzkibocsátás jogát, az uralja valójában a Brit Birodalmat. És én uralom a pénzkibocsátás jogát.” /2/ A globalista elit uralja jelenkorunkban is a pénz kibocsátásának a jogát, mellyel mesterségesen tudnak pénzhiányról dönteni a világgazdaságban és az országok gazdasági életében is. Előidézhetnek mesterségesen keltett válságokat és gazdasági összeomlásokat, ugyanakkor gazdasági fellendülést és pénzügyi stabilitást is előmozdíthatnak bizonyos országokban, ha érdekeik ezt megkívánják. Élet és halál urai ezek a körök. Hogy tudták mindezt elérni, és hogyan működik egész pontosan jelenkori pénzrendszerünk? Erről későbbi bejegyzéseimben fogok értekezni, mivel ez egy összetett folyamat.
Úgy fest, hogy ezek a körök valami államok feletti hatalom részesei, kik akkora befolyással bírnak, hogy ezekből az adósságcsapdákból egyik ország sem tud kiugrani önszántából. Nyíltan senki sem mer beszélni róla, rámutatni pedig legfőképp sem arra, hogy kik lehetnek ezek a globalisták. Ez egy államok felett álló hatalom, melyet emiatt hívhatunk háttérhatalomnak is, miközben a látszólagos hatalmat a kormányok gyakorolják. Erre a háttérhatalomra próbált rámutatni Woodrow Wilson az USA 28. elnöke, amikor Az új szabadság című könyvében a következőket írta: A politika Amerikában olyan helyzetben van, ami sajnálatos módon figyelmet igényel. A rendszert a törvényeink szerint építettük fel, ami használhatatlan, vagy legalábbis nem lehet rá számítani; ez csak azért készült, hogy a dolgok és erőfeszítések legésszerűtlenebb kiadásaival foglalkozzon. A kormány, amit az emberek számára hoztak létre, főnökök és azok munkáltatóiknak, a különleges érdekeltségeknek a kezén van. Egy láthatatlan birodalom állt fel a demokrácia alakja fölé." /3/ Wilson elnök véleménye szerint ezek a bizonyos „különleges érdekeltségek” befolyásuk alatt tartják a kormányukat, és egy „láthatatlan birodalmat” építettek fel az USA-ban már a 20. század elején.
A pénzrendszer segítségével hatalmukban tartják az egész országot is, melyre szintén rámutatott több ponton is a könyvében: „Ezt a nagy ipari nemzetet most már a pénzhitel rendszere ellenőrzi. A hitelek nyújtása központosítva lett. Ezáltal az ország növekedése és valamennyi tevékenység ellenőrzése néhány ember kezébe ment át...” /4/ Ezek a körök nemcsak a pénzrendszert birtokolták már akkor is, hanem vagyonuk segítségével a gazdaságrendszert is. Különféle gigantikus méretű nagyvállalatokat alapítottak, melyek bekebelezték a kis- és középvállalkozásokat. Ezek monopolhelyzetbe kerültek, azaz egyeduralkodóvá váltak a piacon. Erről így vélekedett: „Nem egy, kettő, három, hanem sok megalapozott és félelmetes monopólium van az Egyesült Államokban. Nem egy, kettő, három, hanem sok törekvési terület van itt, ahova nehéz, ha csak nem lehetetlen, hogy a magánember belépjen. Korlátozott hitelünk van, korlátozott lehetőségünk, korlátozott a fejlődésünk, a legrosszabb uralom alá kerültünk, és kormányzatunk egyike a civilizált világ leginkább ellenőrzött és dominált kormányzatának – nincs többé szabad véleményű hiteles kormány, és nem számít többé a többség szavazata, a kormányunk befolyásos csoportok véleményének kényszerének megfelelően cselekszik.” /5/ Az egyik legfontosabb következtetés, amit még leszűrhetünk ebből, hogy az USA demokráciája és oly sokat emlegetett szabadsága egy káprázat csupán. A valódi hatalmat a háttérhatalom gyakorolja diktatórikus módon az országában, és drótokon rángatja polgárok millióinak az életét. Véleménye szerint ezen köröknek akkora a hatalma, hogy „Az Egyesült Államok kereskedelmének és iparának még a legnagyobbjai is félnek valakitől, félnek valamitől. Tudják, hogy létezik valahol egy hatalom, amely olyan szervezett, olyan szövevényes, olyan körültekintő, olyan tökéletes, és olyan összefonódott, hogy jobban teszik, ha nem beszélnek hangosan, amikor elmarasztalólag nyilatkoznak róla.” /6/ Ezek az árnyékhatalmi körök valóban nagyon szövevényesek és összefonódottak, melyről később fogok írni.
John D. Rockefeller_2.jpgAnnak érdekében, hogy megakadályozzák a monopóliumok elszaporodását, egy figyelemre méltó döntést hozott az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága 1909-ben John D. Rockefeller ellen. Rockefeller, aki a Rockefeller-dinasztia alapítója és a Standard Oil Company gigászi méretű olajnagyvállalat tulajdonosa volt, vállalatbirodalmát fel kellett, hogy oszlassa. „A köztársaság biztonsága érdekében elrendeljük, hogy 1911. november 15-éig a veszedelmes összeesküvést be kell fejezni.” /7/ Rockefeller úgy oldotta meg ezt az akadályt, hogy vállalatbirodalmát több részre törte szét, melynek élére szintén az ő jól megfizetett bábjai kerültek. Így ez a monopolellenes lépés semmit sem ártott a hatalmának és befolyásának. Napjainkban ezeket a monopóliumokat multinacionális nagyvállalatoknak hívják. Mivel a törvények jelenleg is tiltják a monopolhelyzetbe kerülést, ezért a globalista háttérhatalmi körök úgy hidalták át ezt a problémát, hogy több multinacionális nagyvállalatot alapítottak, melyek behálózzák mára az egész Földet. Ezek tulajdonosi szálai minden esetben ugyanazon érdekcsoportokhoz vezethetőek vissza. Így látszólag „szabad” verseny van a piacon, de a valóság az, hogy a globalisták egyeduralkodók az országok gazdasági életében. Elpusztítják a kis- és középvállalkozásokat. Amit ma magyar gazdaságnak szoktak nevezni, valójában nem több mint pár multinacionális nagyvállalat helyi telephelyeinek összessége.
Walther Rathenau_3.jpgBenjamin Disraeli_3.jpgBenjamin Disraeli, Anglia volt miniszterelnöke az 1848-as európai forradalmakat követően a következőket mondta: „A világot egészen mások kormányozzák, mint ahogy azok gondolják, akik nem látnak a színfalak mögé.” /8/ A globalisták önhatalmúlag döntenek emberek milliárdjainak élete felett, és elhitetik velünk, hogy demokráciában élünk, miközben a hatalmat diktatórikus módon gyakorolják felettünk. Az országok kormányainak nagyon behatároltak a lehetőségeik. Theodore Roosevelt az USA 26-ik elnöke 1912. augusztusi beszédében a következőket mondta: „A látható kormány mögött trónol egy láthatatlan kormány, amely nem tartozik hűséggel a népnek, és nem ismeri a felelősséget.” /9/ Ők nem azért uralkodnak, hogy a népnek jobb legyen, hanem azért, hogy a hatalmukat kiterjeszthessék, ha kell háborúk és emberek százmillióinak a halálán keresztül. Ezeket a köröket nem lehet felelősségre vonni. Ők a valódi hatalom a világban, és ők azok, akik az államok felett állnak. Walter Rathenau, a Rothschild család pénzügyi tanácsadója, aki az első világháborúban a császári Németország hadiiparának legfőbb irányítója, a weimari Németországban pedig rövid ideig külügyminiszter volt, a következőket írta a Wiener Press 1921. december 24-i számában: „Csupán háromszáz ember, aki mind személyesen ismeri egymást, határozza meg Európa sorsát. Utódaikat is maguk választják ki kíséretükből. Ezek az emberek minden szükséges eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy véget vessenek annak az államformának, amelyet ésszerűtlennek ítélnek." /10/ Ez a hatalom hozta létre mind a demokrácia, mind a kommunizmus rendszerét az európai monarchiák eltávolításával, ami előmozdította hatalmuk kiteljesedését. Miként is ment ez végbe, ezzel később fogok foglalkozni.
Ezek a globalista családok egyáltalán nem a pénzt vágyják. Úgy is mondhatnám, hogy sohasem arra vágytak igazán. Ezek a körök a hatalmat vágyják. A világ feletti teljes és korlátlan egyeduralmat. Ehhez a pénz megszerzése csupáncsak eszköz volt. Érdemes észrevenni, hogy ezek a családok megpróbálják rátenni minden hatalmi tényezőre a kezüket. Henry Kissinger, az USA volt nemzetbiztonsági főtanácsadója, majd külügyminisztere a Megújulás évei című könyvében a következőket írta a Rockefeller családról: „Mindegyik Rockefeller testvér választott magának egy szakterületet, amibe lelkesen ölte tőkéjét és energiáját: David a belpolitikába, New Yorkba és a mesterkedésekbe, Laurance a környezetbe és a tudományokba, Nelson először Latin - Amerikába, majd a nemzeti politikába és általában véve mindig is a mesterkedésekbe.” /11/ Ez a háttérhatalom mára már rettentően szerteágazó. Ők irányítják a pénzrendszert, a gazdaságrendszert, a politikarendszert, az oktatásrendszert, a gyógyszeripart, a média birodalmakat, a filmipart, a tudományos-kutatásokat stb. Háborúkról döntenek, és drótokon rángatják a világ kormányait. John F. Kennedy, az USA 35. elnöke 1961. április 27-én New Yorkban a Waldorf-Astoria Hotelben tartott beszédében a következőket mondta, hogy rámutasson minderre: „Amivel világszerte szemben állunk az egy monolitikus és könyörtelen összeesküvés, mely elsősorban titkolt eszközökkel éri el, hogy befolyásának a nagyságát megnövelje -- beszivárgással megszállás helyett, felforgatással a választások helyett, megfélemlítéssel a szabad választás helyett, gerillákkal teszik ezt este, semmint hadsereggel nappal. Ez egy rendszer, ami óriási emberi és anyagi erőforrásokat toborzott egy szorosan összefonódott, igen hatékony gépezet szerkezetében, mely katonai-, diplomáciai-, hírszerzési-, gazdasági-, tudományos- és politikai műveletekből áll.” /12/
David Rockefeller_2.jpgMindenesetre a világuralmi törekvések súlyos vádak ezen körökkel szemben, úgyhogy a legjobb, ha megvizsgáljuk, hogy vélekedik erről David Rockefeller maga, a Rockefeller bankár-dinasztia feje, a Chase Manhattan Bank elnöke az Emlékiratok című könyvében: „Egyesek képesek azt gondolni, hogy mi egy titkos összeesküvés részeként dolgozunk az Egyesült Államok ellen, engem és családomat internacionalistának neveznek, akik a világ más részein élőkkel együtt arra szövetkeztek, hogy létrehozzunk egy integrált globális politikai és gazdasági struktúrát - ha úgy tetszik, egy egyesült világot. Ha ez a vád, akkor bűnös vagyok, és büszkén vállalom." /13/ Aki nem vak és nem süket, észreveheti, hogy ez a világerő elkezdte hatalmát központosítani a globalizáció segítségével a 20. század folyamán, és a Föld országait egyesíteni szeretné egy világkormányzat alatt. Egy globálisan egységes pénzrendszer és fizetőeszköz felé robogunk az országhatárok felszámolása által, mely folyamat során egyre divatosabb lett világpolgárnak lenni. A globalizációnak útjában állnak a nemzetállamok és az önálló nemzeti érzések.
George H. W. Bush_3.jpgJames Warburg_2.jpgGeorge H. W. Bush az USA 41. elnöke 1991. március 6-án a kongresszus előtt, az öbölháború lezárását követően a következőket mondta az eljövendő Új Világrendről: „Egészen mostanáig a világ, amit ismertünk, globálisan megosztott volt – egy világ szögesdrótokkal és betontömbökkel, ellentétekkel és hidegháborúval. Most láthatjuk, ahogy egy új világ feltűnik. Egy világ, aminek nagyon nagy lehetősége van egy Új Világrendre. Winston Churchill szavaival élve egy »világrend«, ami az »igazságosság és korrekt magatartásnak az alapelveire épül... melyben meg kell, hogy védd a gyengét az erőstől...« Egy világ, ahol az ENSZ felszabadult a hidegháború holtpontjától, és arra készül, hogy valóra váltsa az alapító atyáinak történelmi látomását. Egy világ, ahol a szabadság és az emberi jogok tiszteletben tartása otthonra talál az összes nemzet között.” /14/ Világunk fokozatosan menetel az Új Világrend felé, ami cseppet sem lesz olyan igazságos és szabad, és nem fogja tiszteletben tartani az alapvető emberi jogokat sem, mint ahogy egyébként eddig sem tette. Ez csak politikusi képmutatás, ha úgy tetszik, „választási ígéret”, amit az Új Világrend eljöveteléig számtalanszor hallani fogunk. Ez a világerő nem köt kompromisszumokat abban, hogy mi szeretnénk-e mindezt vagy pedig nem. James Warburg, befolyásos bankár, az USA 32. elnökének, Rooseveltnek a pénzügyi tanácsadója, annak a Paul Warburgnak a fia, akinek kulcsszerepe volt az amerikai pénzrendszer magánkézbe kerülésében, a következőket mondta a washingtoni szenátus külügyi bizottsága előtt 1950. február 17-én: „Mi rendelkezünk a világkormány tervével, és el kell fogadni, ha tetszik, ha nem; erővel vagy egy megegyezés alapján.” /15/ Az Új Világrend nem választás lehetősége. Ez a rendszer egy globális világdiktatúra lesz, ahol egy szűk kör elnyomhatja az egész emberiséget, akár csak a kommunizmus legsötétebb időszakában. David Rockefeller 1994. szeptember 23-án az ENSZ nagykövetek vacsoráján a következőket mondta: „Ez a lehetőségnek pillanatnyi ablaka, miközben egy valóban békés és független világrend épülhet, nem sokáig lesz nyitva... Egy globális átalakulás küszöbén állunk. Már csak egy megfelelő világválságra van szükség, hogy a nemzetek is elfogadják az Új Világrendet.” /16/ Ez a világválság már adott, és ennek a globális sakkjátszmának a nyitó lépésének tekinthető. Ennek a háttérhatalomnak a célja egy új globális háború kierőszakolása, amit a Közel-Keletről fognak mozgásba hozni. Mindez el fogja juttatni őket a szuperkormányuk felépítéséhez, amit későbbi bejegyzésekben fogok részletesebben kifejteni. Arnold Toynbee, brit történelemfilozófus a London School of Economics tanára, aki a Royal Institute of International Affairs igazgatója volt 40 éven keresztül, így vélekedett az Új Világrendről: „a jövő pénzembere a világot átfogó irányítási rendszer egyik kulcsszereplője lesz, függetlenül attól, hogy visel-e valamilyen hivatalos címet vagy sem. Az üzletemberek következő nemzedékének a többsége az Új Világrend kialakításával és fenntartásával lesz elfoglalva, amely az egyetlen alternatívának tűnik a népirtással szemben.” /17/

Azért próbálom minden olvasóm számára ezeket a dolgokat a lehető legaprólékosabban, tényszerűen ismertetni, mivel hiába dugjuk a fejünket a homokba, ezek az események mindannyiunk életére súlyos kihatásokkal lesznek a közeljövőben. Minden barátom, ismerősöm és embertársam sorsát szívemen viselem, így megpróbállak benneteket rávezetni arra, mi várható saját életünkre nézve. Mindenre fel lehet készülni, és mindent túl lehet élni, de csak akkor, ha az ember higgadt körülmények között átgondolja, hogy szeretné mindezt megtenni, és képes összefogni embertársaival, mert amikor majd el fog szabadulni a pokol - merthogy el fog - erre már nem lesz lehetőség. Sajnos a természet nem köt kompromisszumokat a túléléssel kapcsolatban, így nagy arányokban megfigyelhető, hogy nem kegyelemez a kevésbé intelligens egyedeknek. A túlélésnek alapvető kulcsa a tudásunk és ismereteink bővítése, az összefüggések meglátása. Talán most már jobban érthető, miért akarom, hogy nagyobb rálátással legyetek a történelem és politika szövevényes világára, még ha ez a legtöbbeteket kevésbé is érdekel. Én így tudok segíteni rajtatok, közösségemen és népemen, akit szeretek. Észre fogjátok később venni, hogy a valódi igaz történelmet nem ismerhettük meg a hivatalos oktatással, ami a tények nagy részét elzárta módszeresen előlünk, és észre fogjátok venni, hogy a média is erőteljes torzításokat közvetít a világ valódi helyzetével kapcsolatban. Manipulálnak bennünket, ha úgy tetszik.
Ezek a körök a legfőbb hatalmukat a tömegek becsaphatóságából és félrevezethetőségéből nyerik, így hát ideje ezen változtatni! Világszerte ébredés tapasztalható eme kérdéskörrel kapcsolatban, így nem adjuk fel ezt a szellemi és fizikai háborút a globalisták ellen, hogy hatalmuk egy nap megdőlhessen! A későbbi bejegyzéseimben először darabjaira fogom szedni a rendszert annak érdekében, hogy megérthessük, hogyan működteti ezt napjainkban egy szűkebb csoportosulás.
Idézetek jegyzéke

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése