2013. június 29., szombat

1. Bevezetés

Kedves olvasók!


Naplómat azért hoztam létre, hogy segítségével megpróbáljam feltárni az előlünk elhallgatott tényeket és összefüggéseket, amelyek megismerésével egész pontosan megérthetjük, hogy vezeti egy szűkebb csoportosulás napjainkban az egész világot a globalizáció segítségével egy nagyon vészjósló irányba. Bejegyzéseimből közösen érthetjük meg, hogyan kerültek ezek a körök a világ feletti pozíciókba, és milyen ideológia vezérli őket. Megismerhetjük, milyen eseményeket fognak végrehajtani a közeljövőben, és milyen kihatással lesznek mindezek az életünkre nézve.

Tudom, hogy a legtöbb embert nem foglalkoztatja sem a politika, sem a történelem. Ez így is van rendjén, hisz egy jól működő világban mindenki képességeihez mérten teszi, amihez ért, és amivel szeret foglalkozni. A világunk azonban nem működik jól! A politikusok egy nagyon rossz és baljós irányba terelik a folyamatokat, kihasználva azokat az embereket, akik nem értenek sem a történelem, sem a politika művészetéhez. Elérik mesteri módon azt is, hogy egy idő elteltével mindenkiből a közöny és érdektelenség áradjon mindezen dolgok felé, hisz a kifosztottságunk ekkor lehet a legmagasabb szintű. Így gyakorolják felettünk a hatalmat, nem a népért, hanem önmagukért és a hatalom megtartásáért. Ha erre a felismerésre jutunk, azonnal megérthetjük, hogy szükséges legalább minimális szinten a színfalak mögé tekintenünk, hisz az ott zajló események határozzák meg a mi életünket is.

Ha először jársz az oldalamon, feltétlenül az elején kezd el olvasni! A bejegyzéseket beszámoztam, és egy tudatos logikai fonál szerint építettem fel azért, hogy a témában laikus emberek szemét is felnyithassam. A legfrissebb írásaim felülre kerülnek, így az olvasást alul kell kezdened, és a jobb sávban található archívumból tudod őket kikeresni. Naplóm semmilyen szinten nem lesz gyűlöletkeltő és felforgató jellegű, ugyanis ez személyiségemtől távol áll. Elképzelhető, hogy egyesekben az igazság bemutatása visszatetszéseket fog kiváltani, de erről nem én tehetek, hanem azok a körök, akik ebbe az irányba vezetik az egész emberiséget. Úgy is mondhatnám, hogy a felelősség az igazsággal kapcsolatban nem engem terhel!

Forrás: http://nemadjukfel.blog.hu/

1 megjegyzés:

  1. Üdv!

    „1. Bevezetés”-től – „11. Az Új Világrend felemelkedése (4.rész)” című bejegyzéseid nem a saját szellemi munkád, hanem az én írásaim teljes egészében történő átmásolása a naplómból, mely itt található: http://nemadjukfel.blog.hu/ Azzal természetesen semmi baj nincs, hogy átvetted, és te is megosztottad őket az olvasóiddal. A naplómban azonban annyira kértem mindenkit, hogy: „Szerzői jog: A bejegyzéseim, gondolataim szabadon terjeszthetőek és felhasználhatóak, de csak és kizárólag http://nemadjukfel.blog.hu/ forrásmegjelöléssel.” Nyílván, ha a tanulmányaimat ilyen alapossággal elolvastad, akkor ez sem kerülhette el a figyelmedet. Sejtem tisztában vagy azzal, hogy mit is jelent a „szerzői jog”, de természetesen az illem is azt diktálná, hogy feltüntetnéd, honnan származnak ezek az írások. Például, ha én átvenném bármelyik bejegyzésedet, akkor nem a sajátomként tüntetném fel, hanem megjelölném az eredeti forrást.

    További jó munkát!

    VálaszTörlés